Instant Glow Serum

En flaska serum

Olja är en fantastisk resurs för vår hud, särskilt när den behöver rejält med fukt. Nu har Cosmopharma lanserat ett nytt serum för oss som vill ha lite extra näring till vår hud.

Instant Glow Serum är ett riktigt kraftigt serum som tränger ner djupare än vanliga ansiktskrämer och kan bidra till ordentlig återfuktning. Den här nya lanseringen från Cosmopharma, som har vunnit massor och priser för sina underbara hudvårdsprodukter, innehåller sju ekologiska kallpressade oljor. Den är vegansk, ekologisk och svensktillverkad.  Alla oljor är utvalda och sammansatta för att ge maximalt med fukt och flera av dem är maxade med antioxidanter.

En flaska serum

Jag har fått äran att prova det här nya se rummet, som lanseras 25 februari, och måste säga att den lever upp till den utlovade näringsboosten. Det är nästan så att den är på gränsen till för kraftig för att vara ett serum. Tack vare det har jag halverat mängden olja jag använder efter serumet, så den gör verkligen sitt jobb trots att jag bara tar den rekommenderade mängden på ett par droppar.

Det är en fantastisk skön olja och jag kan rekommendera den som behöver rejält med näringstillskott nu i vintertider att använda den. Den här tiden på året brukar ju onekligen huden behöver lite extra tillskott. 

Serumet är alltså helt veganskt och ekologiskt och innehåller inget vatten eller tillsatta dofter. De sju oljorna den består av är tistelolja, nyponfröolja, hallonfröolja, granatäppleolja, aprikoskärnolja, havtornolja och blåbärsolja. Det passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden enligt tillverkaren.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: