Nya veganska smaker från SIA Glass

En glasskula med kolasås på

Våren gör sitt intåg och med den en ny glass-säsong. Några nyheter har vi redan fått ta del av i år och nu kommer även SIA Glass med nyheten om att de utökar sitt sortiment av vegansk glass. Detta under varumärket Ice Dream som lanserades för tre år sedan

Även veganska glassnyheter börjar bli en tradition på våren – underbart! Så glad över att se lockande glassnyheter som utesluter animalier, verkligen härligt efter alla år av soliga vårar där nyheter står som spön i backen men inget som kan ätas om en väljer bort komjölk. Härliga nya tid!

Nyheterna från SIA består av två veganska smaker, ChokladBrownie och SaltKaramell. Ice Dream ChokladBrownie består av soft brownie, chokladsås och hasselnötter och SaltKaramell har intredienserna rostad mandel med swirl av salt kolasås. Båda smakerna görs av svensk havre och säljs i halvlitersförpackningar. SaltKaramell kommer dock även att gå att köpa i glassbarer.

En förpackning Ice Dream ChokladBrownie
Ice Dream ChokladBrownie, SIA Glass

− Att välja bästa tänkbara råvaror när man gör vegansk glass är lika viktigt som när vi gör vår gräddglass. Nu använder vi den mer hållbara svenska havren, vilket innebär ytterligare ett steg i rätt riktning – att välja en Ice Dream-produkt ska vara en garant för kvalitet, hållbarhet och förstås godaste veganska glassen på marknaden, säger Dan Bengtsson, marknadschef SIA Glass.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: