Vegansk glass från Nick’s på 7-Eleven

Nick's veganglassar

En trevlig nyhet till glassäsongen är att Nick’s har lanserat tre veganska glassar som dessutom är de första på marknaden utan tillsatt socker.

Den veganska glassmarknaden växer stadig men har saknat alternativ utan tillsatt socker. Nu hävdar Nick’s att de har knäckt koden. Efter två års innovation lanserade de nyligen nyheterna Caramel fudge, Triple chocolate och Peanut butter.

Glassen ska vara krämig och fyllig men innehåller trots det 50 procent färre kalorier än marknadsledarens veganska alternativ. Nick’s har dessutom valt att dra ner på andelen fett för att möta konsumenternas önskan om krämig glass med en lägre kalorihalt. 

Nick’s nya veganglassar lanseras exklusivt i alla 7-Elevens butiker i Sverige.

–Vi vet att efterfrågan på veganska produkter ständigt ökar och vi är därför glada att kunna erbjuda ett ännu bredare sortiment tillsammans med Nick’s tre nyheter som inte bara är riktigt god vegansk glass, utan som dessutom inte har något tillsatt socker – ett toppenkomplement bland våra andra glassar, oavsett om man är vegan eller inte, särskilt nu när solen kikat fram och våren väntar runt hörnet, säger Mikael Lind, Kategorichef på Reitan Convenience Sweden AB /Pressbyrån & 7-Eleven.

Lämna ett svar

%d