Mer veganskt från Lejonet & Björnen

Förpackning med vegansk Salty Caramel från Lejonet & Björnen

Lejonet & Björnen lanserar ännu en vegansk glass. Med den nya smaken i handeln blir det den sjunde glassen i märkets veganska sortiment.

Den nya lanseringen kommer i en förpackning på 0,5 liter och blir därmed den fjärde veganska smaken i denna storlek. Och smaken då? Nyheten har namnet Salty Caramel och är en krämig kolaglass gjord på ekologisk kokosmjölk, smaksatt med havssalt och strimmor av kolasås.

Förpackning med vegansk Salty Caramel från Lejonet & Björnen

– Vi har fått en god respons på våra veganska glassar och efterfrågan på fler smaker har varit hög, det känns därför naturligt att lansera en ny smak som 0,5l för DVH, säger Katarina Mild, VD & Ägare Lejonet & Björnen. När vi utvecklar det veganska sortimentet tar vi avstamp i vårt konventionella sortiment och vad som säljer bäst där. Sea Salted Caramel är vår absoluta storsäljare, jag är glad att vi nu kan erbjuda en liknande produkt till veganer, fortsätter hon.

Smaken som redan testats av på glassbarer och restauranger har fått ett bra mottagande. Det förstår jag, ser fram emot att smaka denna, kola är en av mina favoritsmaker!

Lämna ett svar

%d