En start

En liten presentation om mig och varför…

Min tanke med denna blogg är bara att få dela med mig och att ibland även kunna få en diskussion med vänner och likasinnade gällande olika ämnen som berör mig.

Jag kommer att skriva om filmer och annat inom kultur och media som jag upplever har berört mig, detta som privatperson och inte för mitt arbete.

Som småbarnsmamma kommer ämnen rörande barn och barnuppfostran att dyka upp. Och tankar kring föräldraskapet som såklart kan behövas stärkas ibland när barnen trotsar. 😉 Jag har fyra barn, födda -02, -05, -07 och -10.

Jag tycker mycket om att baka och hoppas på att kunna bidra med tips ibland, bakar mycket matbröd men även fikabröd. Både gällande bakning och matlagning så är det recept som gäller för mig, inte så mycket improvisation – men ibland så! Detta gör att jag säkert kommer att få möjlighet att tipsa om andra som har bra recept att bidra med. Allt jag bakar och lagar sker helt utan mjölk- och äggprodukter då både jag och en av mina söner är veganer.

En sak som jag tänker på ständigt och som absolut kommer att bli omskriven här är miljön. Jag hoppas att jag kan få andra att tänka mer miljövänligt och dra sitt lilla strå till stacken. Hjälplösheten i detta stora arbete känns ibland enorm, men det blir ju inte bättre för att man struntar i det ”för att ingen annan heller bryr sig”. Att köra strutstaktiken känns enormt beklämmande och sorglig. En liten start från mig så får vi se vad det tar vägen. Tiden och inspirationen lär få bestämma över hur mycket det kommer att skrivas här. 😉

Lämna ett svar

%d