Vad man behöver som vuxen

Barn har verkligen sköna funderingar ibland. När jag var ute med äldsta dottern (8 år) här om dan och vi gick förbi ett hotell undrade hon om vi inte kunde bo på hotell ett tag. Helt onödigt eftersom vi har ett hem påpekade jag, även om det såklart kan vara mysigt att göra det nån gång men självfallet inte som ett permanent boende. Hon undrade varför och jag angav då pengar som en orsak. Snabbt svarade hon då att hon kunde betala. Hon har ett sparkonto hon sätter in alla pengar hon får/tjänar och undarde om de räckte till en soffa. Ja, svarade jag, vad det nu hade med saken att göra? Jo, bara hon kan köpa en soffa, och förresten, en tv och en hund oxå, sen behöver hon inget mer. Då har hon allt man kan behöva, resten kunde jag få till hotellvistelse.

Tack så mycket, skönt att det inte är mer än de tre sakerna man behöver när man flyttar hemifrån… 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: