Bullar, kryp och pussar

Igår fyllde lillsnurpan 10 månader och traditionsenligt ska ju det firas förstås. Men något klent var det med tårtbaket denna gång efter att ha varit totaldäckad i flera dygn pga den härliga kombon kräksjuka+influensa. Något mör i kroppen kan jag säga. Tur att man har en frys att plocka godsaker ifrån då. Så firande blev det i alla fall, med bullar och kakor.

Presenten föll lilla fröken väl i smaken. Tyvärr har hennes klantiga mamma inte sett när hon tidigare tappat sin gosefilt (första barnet som använder det i denna familj) ur vagnen och jag var förstås tvungen att återgälda detta. Hon gillade den direkt och välkomnade den med en redig, blöt bäbispuss.

Dock tycker jag fortfarande att det är väldigt sorgligt med den som är tappad då den var en doppresent, så det svider förstås lite. Är det någon som hittar en gose-filt-kanin i vitt och rosa ute nånstans, troligen Aspudden-Liljeholmen med omnejd så hör av er…


Kryptjej sedan 1 vecka tillbaka. Det gäller att hålla tungan rätt i mun…


Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: