Anton Hysén i ett samhälle fullt av idioter

Jag är så fruktansvärt förbannad, ledsen och till och med illamående. Hur i h”’te kan folk bete sig såhär? I Sverige 2001??? Att Anton Hysén kommit ut har orsakat homofobistorm, så passa att fotbollskanalen stängde ner kommentarsfältet. Det är helt j”’a sjukt!!! Att homosexuella har det tufft i Uganda har man onekligen förstått, och det är inte på något sätt ok – det är naturligtvis helt fruktansvärt. Men att något sånt här ska blossa upp i Sverige trodde jag ändå man skulle slippa uppleva. Jag har faktiskt inte ord nog för att beskriva hur vidrigt jag tycker folk beter sig. VAD ÄR PROBLEMET??? Finns det nån av alla dessa idioter som kan förklara för mig vad det är som är så hemskt? Jag fattar det inte…


Heja Hysén!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: