Garmin GTU 10 GPS-tracker

Har kollat in en ny GPS-tracker från Garmin som verkar vara en väldigt smidig liten sak. Nu när man har barn är det självfallet dem som man ständigt oroar sig för men minns när jag hade motorcykel för några år sen och kunde knappt sova av rädsla för att någon skulle stjäla den. Då skulle jag haft en sån, kanske skulle lugnat mig lite. Nu har jag istället båt, men kan inte påstå att jag är lika orolig för den. Oron för en sak kan nog aldrig hamna på den nivån igen nu när man har barn, känns snarare larvigt att jag ens känt så. Men att kolla sin barn så här, är det ok? Som extra skydd när de inte är så gamla? Inte för att spionera, utan för att försäkra sig om att de inte försvinner iväg när de är små, men så stora att de precis får börja vara ute själva?


Nu har jag i alla fall ansökt om att få vara testpilot för en. Om jag har turen att få bli en så kommer vi förstås att testa den på barnen. Men även båt och stöldbegärliga verktyg min man har kan ju få vara värd för den. Vi får väl se, finns ju många användningsområden. Man kanske skulle smyga dit en på svärmor så att man vet när hon är på ingång. Ha ha!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: