Drömmar och annat sött

Har bakat en del idag, inget ovanligt med det kanske. Det speciella är att jag har bakat kakor, vilket inte hör till vanligheten.

Anledningen är lite testbakning samt att dottern tidigare i veckan ville göra det, vilket hon också gjorde medan jag (som vanligt) satsade på en mjuk kaka. Hon bakade drömmar och jag för första gången en mazarintårta. Fint med lila, eller hur?!

Tårtreceptet kommer från boken ”Mjuka kakor utan ägg och mjölk” som rekommenderas varmt.

Det som fått mig att ge mig på att baka kakor, förutom inspiration från dottern, är att jag har fått den stora äran att korrläsa bok nummer två i serien ”Kakor och bakverk utan ägg och mjölk”. Roligt och väldigt lockande till bak! Vi har nu bakat sex olika sorter på några dagar. Sockerintaget är väl inte det mest hälsosamma…

3 kommentarer på “Drömmar och annat sött

  1. Pingback: Kakfrossa! Ny kakbok snart här | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: