Snart dags för Stockholms Kulturfestival

Snart är det dags för Stockholms Kulturfestival igen, den 16–21 blir det massor av kulturaktiviteter.

Det jag tycker ska bli kul är förstås Maxat för mini, tillhållet för små som blir på Brunkebergstorg. Det är bl.a. Rum för barn och TioTretton som flyttar ut med skoj för både de minsta samt de lite äldre barnen. Det utlovas pyssel, dans, snickra koja, sjunga och träffa polisen mm. Det jag tror mina små kommer att gilla mest är nog tisdagens aktiviteter med massor av pyssel och cirkus.

Dansens Hus fyller 20 år, grattis! Vill jag inte missa, kolla här för uppdaterad info.

Och förstås blir det Världens längsta bokbord, en hyllning till litteratur och författande. Något för alla bokälskare, den 21 augusti.

Lite synd tycker jag om mig själv som har börjat jobba då och inte kan hänga med på allt.

Lämna ett svar

%d