Clownen Manne och annat kul på Filmstadens Dag

I går anordnades Filmstadens Dag i Råsunda. Vi hann inte vara där så länge då vi innan vi åkte dit var på galapremiär för nya TV-serien Gumballs fantastiska värld. Men vi hann med en del roligt ändå.Vid ankomst blev barnen filmade på röda mattan, efter att klappan först markerade att de kunde börja gå.


Efter det tittade vi på Clownen Manne, som verkligen är en hit. Barnen tycker att han är så otroligt bra! Jag måste faktiskt hålla med om det. Även om jag inte riktigt uppskattar alla skämt så mycket som barnen gör så måste man säga att den entusiasm som han delar med sig av till barnen är fantastisk. Härligt att någon, år efter år, fortsätter att underhålla barnen som han gör.Förutom det så var dottern – förstås – på casting, vi kollade in ett par av företagen, bl. a. SDI Media och Universal samt hängde på Minitivoli, området för barn. Där blev det något väldigt efterlängtat: ansiktsmålning! Tänk att barnen tycker att det är så roligt. Så med mig hem hade jag en vit tiger, Spiderman samt en gepard. Mycket söt sådan!


Trevligt arrangemang, och nästa år vill barnen vara där MYCKET LÄNGRE. Så vi får väl ladda för att vara där från start då helt enkelt. Och det finns ju onekligen en del för vuxna också, och det hoppas jag att jag kan delta på nästa år.


Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: