Jordnötssmör och dito kakor

Blev sugen på jordnötssmör men hade inget hemma. Men tänkte att man kan väl göra själv utan några större problem. Kollade på Söta saker som oftast har svar på såna frågor. Det fanns det förstås och med de betryggande orden ”saker som är så enkla att göra att det nästan är löjligt”. Så det blev en laddning jordnötssmör och jag passade på att baka jordnötskakor när jag ändå var igång.

Jag följde det här receptet på jordnötssmör och sedan gjorde jag kakorna enligt detta, jag använde förstås mjölkfritt smör. Och gott blev det!

Något jag aldrig får nog av; kaffe och kakor.

2 kommentarer på “Jordnötssmör och dito kakor

  1. Åh, ser otroligt gott ut du, jag älskar jordnötssmör! Brukar dock köpa min eftersom jag inte har en matberedare eller mixer som är bra till nötter – men jag ska fixa egen också när jag skaffat mig en sådan!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: