Pil & båge

Stor lycka när sonen fick vara ute och skjuta med sin nya pilbåge i helgen. Det är något han har längtat efter länge. Han har kort tungband och har på grund av det haft svårt att lära sig säga R. Tungan har varit väldigt kort, man såg detta direkt när han var nyfödd. Han har varit och klippt så mycket det går och helst vill man förstås undvika operation. Han har kämpat med att gå till sin logoped och tränat så oerhört tålmodigt med sina läxor han fått av henne. Birgitta som hon heter, har blivit som en vän och hängt med oss länge och peppat honom i detta. Och nu är målet nått!


För ungefär ett år sedan valde han pilbåge som R-present, en sak vi sa att han själv fick välja för att ha som mål att se fram emot, som en ”morot”. Så i fredags åkte han iväg och köpte den och så underbart att han tyckte att det var så roligt. Varit ute både lördag och söndag, och jag håller med, det var roligt.

Lämna ett svar

%d