Drive, äntligen!

Så har jag äntligen sett Drive. Lite nervöst var det då jag läst och hört så mycket om den och började bli rädd att den omöjligen skulle kunna leva upp till det. Bland annat Nyléns recension som jag refererat till tidigare, men också olika kommentarer som virvlat runt med innebörden om hur gripande och fin den skulle vara men har också blivit varnad då den skulle vara så våldsam. Och ja, den var allt det. Underbar, fin men väldigt blodig. Värre än vad jag väntat mig faktiskt. Men det stör inte mig, tvärtom tycker jag bättre om när ett ansikte faktiskt blir demolerat om man stampar på det istället för att personen raskt reser på sig och slåss vidare. Det känns ju inte så realistiskt.

Ryan Goslings karaktär var en av de mest tystlåtna jag sett på länge och hans omsorg om sina grannar kan inte annat än få en att fatta tycke för honom. Det enda jag faktiskt blev lite besviken över var att det var för lite bilkörning. Av info, titel och trailer att döma så hade jag väntat mig mer av det, hade verkligen önskat att få ta del av några underbara race. Det fick man inte.

Lämna ett svar

%d