The Hobbit – äntligen en trailer

Så var den då här, trailern vi väntat på. Jackson ger oss nu ett smakprov som en tidig liten julklapp och med en tid av tio år sedan han gav oss första filmen i trilogin så får man väl tacka och ta emot. Här är den:
Så vad tycker ni? Det är ju hur fint som helst. Gollum, naturen, musiken, allt detta ger mig verkligen känslan av att vara tillbaka igen. Men jag kan inte direkt säga att det gav så väldigt mycket mer än det. Nostalgi, längtan, men sen då? Då tycker jag faktiskt att det material som vi fått tidigare i form av klipp från produktionen har varit mer lovande.

Däremot hade jag den underbara förmånen att på en presentation av Warner Bros. förra veckan få se ett långt klipp som var helt underbart. Det gjorde mig bra mycket gladare än trailern, så jag är väldigt hoppfull och ser verkligen fram emot nästa materialsläpp herr Jackson behagar göra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: