Bärsmoothie

Enkel och supergod smoothie med de mesta nyttigheterna du kan önska. Låt tyckte och smak avgöra vilken mängd du tar av de olika ingredienserna. Ungefär angiven mängd brukar jag ta när jag gör till barnen, men tar gärna mer av både broccoli och spirulina när jag gör till mig själv.

2 glas:
0,5 dl blåbär
1 dl hallon
1 dl broccoli
0,5 msk b-jäst
1/4 tsk spirulina
0,5 msk agave

Mixa, häll upp och njut!

2 kommentarer på “Bärsmoothie

  1. Har just köpt spirolinapulver för första gången. Fick veta av handlaren att absolut inte använda något med citrus, står också på burken. Effekten av spirulina skulle då utebli. Nästan alla recept innehåller apelsinjuice. Rådvill!!!
    Hälsningar Birgitta

  2. Tack för info, det har jag dock inte hört något om. Bara att järn tas upp lättare av c-vitamin, inte att spirulina skulle förlora någon effekt. Måste jag kolla!

Lämna ett svar

%d