Finest Awards

På Café Opera delades igår Finest Awards ut. Sanna Bråding var konferencier och vi fick även ett litet kort stand up av Özz Nujen som bjöd på ”dålig stämning”. Han ojade sig över svenska kvinnor som inte var tillräckligt kvinnliga i sin gång och försökte härma hur knäppa de ser ut med sina uppblåsta läppar och bröst. Var inte så många som skrattade åt det, frågan är om de inte alls fattade skämtet eller om de inte tycker att det är roligt när man skämtar om det som de lagt sina pengar på. Mååånga plutande läppar var det onekligen på plats, för att inte tala om alla enorma boobs som svävade omkring.

 
Men kvällen hade ändå en del att bjuda på och med trevligt sällskap och lyxen att få nytt nagellack så fick jag en bra kväll även utan en massa operationer. Men jag får ju aldrig veta om jag hade haft ännu roligare om mina läppar varit tre gånger större… Eller haft
H-kupa…

Depends nya vårfärger som jag fick med mig hem.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: