Personlig kladdkaka


Månadens sötsak är denna gång personligt. Eftersom jag är en obotlig fikakonsument så är det mycket jag gillar och jag har även många favoriter som jag aldrig tröttnar på. Men den sak som står högst på listan är nog ändå kladdkakan. Man kan inte tröttna. Jag varierar genom att göra vanliga chokladtårtor ibland, men just den kladdiga varianten tillsammans med grädde är ljuvligt. Som jag uttryckte det för ett par veckor sedan när jag intog denna ljuva kombination:

Går inte att tröttna på!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: