Bloggtips om fina, veganska bakverk

Har haft en fullspäckad helg med bl.a. Ben 10-visning och annat kul så posthögen har legat orörd på bordet sedan i fredags. Nu ikväll hann jag äntligen ta tag i den och döm om min förvåning, för att inte tala om glädje, när jag såg ett reportage om ägg- och mjölkfri bakning i senaste numret av Buffé.


Mattias från Bake My Day visar upp en helt fantastisk tårta och även lite annat gott. Kul att de väljer att lyfta fram detta och jag är såklart fast. Helt klart en ny blogg att följa! Och ännu fler recept jag måste testa. Undra om man kan få tjänstledigt för att baka? 😉

Den här fina tårtan är från reportaget i Buffé, kolla in tips om dekoration där. Mattias tips på hur du gör rosor är för övrigt exakt så jag brukar göra. Frågan är varför de ändå inte blir lika fina…


Lämna ett svar

%d