Starstrucked på SFIs höstpresentation

Idag presenterades den sedvanliga svenska filmhösten på SFI. 22 stycken filmer med en blandning som innebär att det borde finnas något för alla olika smaker. En jag ser fram emot då jag är ett totalt superfan av Stina Wirsén är den kommande Liten Skär och alla små Brokiga. Wirsén skriver helt underbara böcker och Vem-serien slår alla andra böcker för små barn. Helt underbara! De böckerna har även blivit film, men nu kommer alltså en helt ny film. Wirsén berättade att skillnaden mellan Vem-böckerna/filmerna är skrivna så att de flörtar även med de vuxna men Liten skär… är skriven direkt till de små barnen.

Jag är av den sorten att jag tycker det är väldigt fånigt att bli alldeles till sig när man träffar en idol, folk som pratar om hur de blev stumma, inte vetat vad de ska ta sig till etc. Det är ju bara människor, även om de gjort en bra låt, vunnit OS eller vad det nu kan vara. Oh well, det fick jag äta upp idag. Jag som så gärna skulle vilja träffa min favoritförfattare, har massor av frågor och beröm jag skulle vilja tala med Wirsén om. Gjorde jag det? Nej. Torr i munnen, svettig och totalt hjärndöd stirrade jag en stund på hennes rygg för att sedan bestämma mig för att gå. Hej då Wirsén, vi ses kanske en annan gång.
 
Det roliga är att jag berättade om mitt löjliga starstruckbeteende när jag kom hem. Makens gissning på person: James Hetfield… Nära, väldigt nära… 😉
 
Liten Skär och alla små Brokiga har premiär 21 september.

Lämna ett svar

%d