Hitta Nemo 3D


Så var julafton över och den stora biohelgen stundar. Igår hade den gamla Disney Pixarfilmen Hitta Nemo nypremiär i 3D. Det här att sätta upp en gammal film på bio igen kan ju tycka vad man vill om, ett girigt mjölkande kanske, men det är ändå en film som är fin att se på stor duk. Jag har ingen aning om hur många gånger jag har sett den här filmen, många är det hur som helst. Jag var därför tveksam till vad jag skulle tycka, men nog håller den. Om 3D-effekterna är så enastående vet jag inte, men visst bidrar de till helhetsupplevelsen av en fantastisk undervattensvärld. Så ett besök är den värd, i synnerhet om man kanske har yngre barn som inte hunnit se den gång på gång på DVD hemma, då bör man verkligen passa på tycker jag. 


Jag var och såg den för ett par veckor sedan med några av mina barn och den visningen föregicks av pyssel. Jag har barn som verkligen gillar att pyssla, så de såg fram emot detta nästan lika mycket som filmen tror jag. Pysslandet hemma är aldrig i vila och med sig hem fick man även en förpackning gelkritor. Underbara att rita med, däremot lite kladdiga måste tilläggas. Har blivit en del färg både här och där. Inte så svårt att få bort tack och lov. Tack MGroup för en trevlig film- och pysseleftermiddag.  

Kommer väl till pass nu på jullovet, inte riktigt slut ännu. God fortsättning! 

Lämna ett svar

%d