Säg nej till djurplågeriet av kalkoner

Ni har väl inte missat bilderna från Ingelsta Kalkon som Djurrättsalliansen publicerat? Nyheten har fått spridning i flera olika medier och många har med rätta blivit upprörda. Tillsammans med Djurrättsalliansen kan man nu protestera mot detta djurplågeri. Jag är tyvärr lite sen med detta tips, några har varit idag, men möjlighet finns fortfarande i morgon om man vill delta. Mer info om tid och plats finns här

Förutom att protestera kan du även skriva under ett upprop till förmån för att kycklingar i Sverige ska få ett bättre liv. 99,8 % av de som föds upp till mat får aldrig se solens ljus och plågas kraftigt av den enorma tillväxt de har avlats fram till. Inte ok! Här kan du skriva under uppropet. 

Förutom detta vore det bästa förstås att inte bidra till lidandet alls genom att välja vegetariskt. Ditt val gör skillnad, välj veggo för djurens och miljöns skull! Börja med att titta på den aktuella filmen, bara drygt 3 minuter lång, kanske kan du tänka dig att välja något annat än kalkon nästa gång du handlar? 

Lämna ett svar

%d