Nya vegodrycker på gång

En bra dag på dryckesfronten för oss veggosar! Idag kom både Alpro och Oatly med nyheter: Alpro lanserar Hasselnötsdryck som ska komma ut i butik i veckan. Låter väldigt gott, hoppas den är det också. Ska hålla utkik i butik så att jag kan testa. Alpro hintar även om att det är andra nyheter på gång inom kort och låt oss hoppas att det är någon av dem som kan vara till glädje även för nötallergiker. 

Den andra nyheten är från Oatly som inte är någon egentlig produktnyhet, mer en förpackningsdito, nämligen Apelsin & Mango på flaska. Antalet produkter det finns att välja på i enkel drickförpackning är inte överdrivet många sedan tidigare – om man väljer veg vill säga. Så ur den aspekten så är detta väldigt välkommet. Min ena sons favoritsmak, så denna lär bli en stor favorit, välkommet! Även denna kommer ut i butik från och med denna vecka enligt info från Oatly. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: