3 år…

Hur kan tre år gå så fort? Denna fråga om tiden som passerar på tok för fort ställer sig många, i synnerhet föräldrar. En fråga man är utbota less på men som ändå är ständigt aktuell. För allvarligt talat, hur kan det gå så fort? Vårt lilla mirakel som behagade förgylla vårt liv tittade ju ut nyss. Eller det är visst för tre år sen… 

Den lilla önskade sig Pippi, både i present och som tårta. Men detta som tårta kom hon med kvällen innan. Före dess hade tårtbeställningen i veckor varit rosa chokladtårta. Så det var vad jag hade tänkt mig men sedan kom detta med Pippi… Hade inte tid, kunskap eller tålamod att försöka mig på en sådan så det fick bli en liten variant. En ”vanlig” tårta men barnen hjälpte sedan till att modellera en Pippi av marsipan. Trevlig lösning när alla är med och hjälps åt. Och gott för dem som gillar marsipan också, vilket mina barn gör. Själv är jag måttligt förtjust. 

En helg med tårtkalas och en försmak av sommarvärme har inte varit så dumt. Hoppas ni har haft det bra också! 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: