Vegansk restaurangguide Veganistan

I morgon går Vegoforum av stapeln, ingen har väl missat det vid det här laget? Uppdaterat program finns att läsa här med intressanta föreläsningar om grön barnmat, klimatsnack och även om bloggande där Vego Eco kommer att finnas med.

En rolig nyhet är att Veganistan samtidigt lanserats. Några eldsjälar har fantastiskt nog arbetat fram detta och det är förstås mycket välkommet. Där kommer man tack vare allas bidrag kunna förkovra sig i det veganska utbudet på marknaden. Detta underlättar förstås väldigt när man ska gå ut och äta men jag hoppas även att det ska få restauranger att ta sig i kragen och förbättra utbudet.

På Vegoforum kommer det att finnas barnrum för de små att hänga i, mat och fika och en massa intressanta utställare förutom alla seminarier. Så vi ses där, eller hur!? 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: