Summering från Vegoforum

I helgen gick Vegoforum av stapeln i Stockholm, utställare med information och produkter av det mer miljö- och djurvänliga slaget fanns på plats. Utöver det mat och fika och förstås intressanta föreläsningar och debatter.

Ni som missade kan se några av dem här, där finns bland annat den där Vego Eco deltog; ”Bloggeliten spekulerar”. Den kanske jag besparar mig, men jag missade t.ex. Jonas Paulssons ”Så sabbar köttet klimatet” så den ska jag se så snart jag kan.

Vegologi logga

Vegologi har för rätt så länge sedan viskat lite om att starta ett matkonsultföretag och i lördags presenterades tjänsterna utförligare. Det finns massor av personer som alltid äter vegetariskt och en enorm mängd fler som gör det ibland och intresset växer hela tiden. Att det trots det fortfarande finns restauranger som har dåligt vegoutbud är tråkigt men Vegologi ska tillhandahålla kompetens som underlättar en förbättring. För det är varken svårt eller dyrt och tjänsten erbjuder kunskap från grunden. Så alla som har tips på restauranger som kan behöva denna kunskap bör således höra av sig direkt! Fram för bättre vegoutbud!

En kommentar på “Summering från Vegoforum

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: