Choklad + mandel = kärlek

För några veckor sedan kom en nyhet på mjölkhyllan. Denna gång från Alpro som breddar sitt mandelmjölksutbud med en smaksatt med choklad. Enligt Alpros produktchef Hanna Möller så har deras mandeldryck varit omåttligt populär på den svenska marknaden och därför satsar man nu på ytterligare en smak. 

Jag har smakat denna nyhet nu och måste säga att den är underbar. Jag verkligen älskar den ”mjuka” chokladsmaken och tycker att styrkan på den är perfekt. Varken för blaskig eller för dominant. Den är god både kall och varm och jag kan tänka mig att den är perfekt att ha i bakverk eller glass, något jag inte hunnit testa ännu. 

Härligt att det kommer fler goda växtbaserade mjölkdrycker på marknaden. Dock måste jag i ärlighetens namn säga att jag inte tycker att det är så fasligt jobbigt att själv blanda i lite kakao i mjölken för att göra chokladdryck själv, men vet att många uppskattar detta alternativ. Det är onekligen smidigt och den var ju väldigt god, så detta var knappast den enda gången. Kommer inte kunna motstå den när jag passerar den på hyllan i butiken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: