Fram för mer äggfritt i butik

Många vill se en utveckling där produkter utesluter ägg som ingrediens. Det märks tydligt efter Anammas enkät.

Enkäten från Anamma som tipsades om nyligen har avslutats och det kom in flera tusen svar, närmare bestämt 2 137 stycken och majoriteten som svarade vill ha fler äggfria produkter i butikerna. Inte helt otippat kanske då jag antar att många som svarade är vegetarianer. Men det är ju just det som är viktigt att det kommer fram. Det finns intresse och önskemål för detta så jag hoppas att butikerna lyssnar och börjar ta in fler äggfria alternativ.

De flesta butiker hävdar också att de i mesta möjliga mån försöker tillgodose sina kunders önskemål, så påpeka att ni vill ha mer veg. Tipsa gärna om de leverantörer som har bra utbud så blir det förhoppningsvis bättre i allt fler butiker.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: