Toppa yoghurten

Ni har väl inte missat att ni kan vinna era favorittoppingar till frukostens yoghurt? #mymildandcreamy kampanjar nu för att toppa din favoritsmak med något gott. De har listat 49 sorter att välja på, finns massor av gott. Man blir ju lätt inkörd på att ta samma sak dag efter dag, så detta var bra för inspirationen, att rycka upp sig och förnya sig lite. 

Min favoritsmak av deras syoghurtar är naturell i veckan men på helgen tar jag gärna smaken blåbär. Följden är att jag i veckan ofta tar blåbär i, men skippar det när smaken redan finns där. Russin, linfrö, cashew och cornflakes blir det då istället. 


Man ska såklart unna sig att njuta av vad man tycker är gott men jag försöker också tänka på vilken näring man får och vill därför gärna peta in nötter där jag kan. Och det är ju så gott, så det är knappast ett problem. 🙂 


Vilka är dina favoriter? Kolla in deras toppinglista och var med att tävla för att få chans att vinna ditt eget kit. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: