Miljövänliga veckan

Miljövänliga veckan närmar sig! Den 27 september – 5 oktober sker den årliga kampanjveckan och temat är Byt till eko. Naturskyddsföreningens medlemmar berättar om ekologisk mat och frukt för att sprida budskapet om fördelarna med ekologiskt. Både för planet och människor. 


På föreningens eko-sida kan du läsa mer om de viktigaste varorna att byta ut till eko – men de känner ni väl redan till? Kaffe, mejeri, kött, potatis samt bananer och vindruvor ligger i topp av prioriteringslistan. Detta och mycket mer som gamla myter och vad du själv kan göra för renare mat och friskare natur finns att läsa om där. 

Vill du bidra till miljövänliga veckans arbete kan du sprida ordet med hjälp av deras kampanjmaterial, det laddar du ner här

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: