Klimatmaxa med Neil Young


I augusti kom uppmaningen från Naturskyddsföreningen att vi bör klimatmaxa. I samband med detta välkomnades foton från allmänheten där man tar ställning för detta genom att göra ett X. Med sitt X visar man därmed sitt stöd för en tuffare svensk klimatpolitik. 

Nu har det klippts ihop en liten film av en del av de foton som har kommit in tillsammans med musik av Neil Young. En del kända ansikten glimtar förbi som Georg Riedel, Tina Ahlin och Janne Schaffer. Och kanske någon du känner rent av? 
Vill du också ta ställning för att klimatmaxa genom att fota så är det fortfarande bara att köra på. Naturskyddsföreningen kommer att fortsätta att samla in bilder tills i höst, tagga med #klimatmaxa. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: