Kokosnyheter från Alpro

Alpro kommer med lite värmande nyheter i februarikylan. De lanserar en ny Kokosnöt-Mandeldryck där man kompletterat den söta kokossmaken med den ”lätt rostade smaken från mandeln”. Den är givetvis helt vegetabilisk och dessutom fri från gluten och vete samt berikad med kalcium och vitaminer. 

Förutom denna dryck kommer även en ny matlagningsgrädde. Alpro Kokosgrädde är också den helt växtbaserad och har en ”lätt och mild men krämig smak av kokos”. Passa lika bra till matlagningen som bakningen, varm som kall. Det är deras andra matlagningsgrädde, de har sedan tidigare en som är sojabaserad. Kokosgrädden innehåller 30 procent mindre fett i jämförelse med liknande produkter på marknaden. 


Kan man få lite sommarfeelings tack vare dessa tro? Härligt med fler mjölkfria alternativ, animaliska produkter ter sig allt mer onödiga. 

En kommentar på “Kokosnyheter från Alpro

  1. Pingback: Aktivitet bland vegetabiliska drycker | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: