Aktivitet bland vegetabiliska drycker

I höstas kunde vi ta del av nyheten att Oatly blivit stämda av LRF och följden av detta blev – ironiskt nog för LRF – att den vegetabiliska dryckesförsäljningen gick upp.  Och intresset verkar hålla i sig då det händer en del på området.

Oatly fortsätter att sprida budskapet om företagets ambition att vara hälsosamman med näringsrika produkter och gör det nu genom att sponsra den svenska surfaren Freddie Meadows. Meadows som har ett stort engagemang för miljön upptäcker den svenska kusten genom sitt surfande. Nu ska han tillsammans med Oatly utveckla en serie drycker som är särskilt utformade för idrottare.

Förhoppningsvis kan vi även vänta oss några nyheter även från Alpro inom kort. I veckan kom inbjudan till kommande pressträff, en trevlig sådan innehållande deras senaste nyhet Kokos- och mandeldryck. På träffen kommer man att få ta del av en ny undersökning om livsstil och balans. Med tanke på de nyligen presenterade nyheterna kanske det är för mycket att hoppas på ytterligare produkter men det ska bli intressant att ta del av resultaten. Alpro Inbjudan Vego EcoAlpro prod Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: