Raw Halo, vegansk choklad

Flera chokladkakor ligger uppradade intill varandra i olika färger

Choklad utan tillsatt mjölk är det knappast ett överflöd av i livsmedelsbutikerna. Men i webbutiker kan en tack och lov hitta långt bättre utbud. Nu kommer ett tillskott till det veganska utbudet, Raw Halo.

Det är en ekologisk och handgjord choklad med Peruansk kakao som finns i olika smakkombinationer tillsammans med superfood. Den är fri från raffinerat socker, gluten och andra tillsatser och är dessutom vegancertifierade. Det finns även Mylk bars som är en kombination av cashewnötssmör, lucumapulver och ren vanilj vilket ger ett veganskt alternativ till mjölkchoklad.

Tanken bakom Raw Halo är att chokladen i kombination med superfood kommer att ge kroppen näring och öka energin så att en kan unna sig god choklad utan dåligt samvete. Därför redovisas ingredienserna i chokladen tydligt, vad det är och vart de kommer ifrån.

Smakerna som finns är Mylk + Salted Caramel, Mylk + Goji berries & Vanilla, Mylk + Crispies, Dark + Lemon & Pink Himalayan Salt och Dark + Ginger & Pecan. De finns att köpa hos godssaker.se och kommer även att kunna hittas i en del andra butiker framöver.

raw-halo-mylk-goji-berries-vanilla-vegan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: