Vegonyheter från Urtekram för hår och kropp

Vita flaskor med lock och pump i guldfärg mot gråmelerad bakgrund. Vita blommor smyckar runtomkring

Urtekram lanserar en ny kroppsvårdsserie, Morning Haze, med naturliga och ekologiska ingredienser. De ska vara återuppbyggande, återfukta och ha antibakteriell och lugnande effekt.

Urtekram är Skandinaviens största ekologiska producent med ett stort utbud av hygienartiklar. Alla produkter i den nya kroppsvårdsserien är ekologiska, Cosmos-certifierade, veganska, fria från konserveringsmedel och färgämnen och har inte testats på djur.

Produkterna som ingår i serien Urtekram Morning Haze består av schampo, balsam, spraybalsam, duschtvål, bodylotion, handtvål, deo och handkräm. Ingredienserna är naturliga råvaror som hjortron, fläder, tranbär, solrosproteiner och hyaluronsyra.

Hela serien är ekologisk och vegansk och finns till försäljning på apotek över hela landet. I Sverige kommer Urtekram därmed få en större exponering och troligen bli mer välkänt än vad det är idag.

I Danmark är de desto mer kända redan och utnämndes i veckan till Danmarks mest hållbara företag i undersökningen Sustainable Brand Index 2017. En undersökning där 8 000 danskar fått svara på frågan vilket företag de tycker är det mest hållbara. Och där kammade alltså Urtekram hem vinsten framför Tesla, Friland och Coop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: