Therése Lindgren och CCS lanserar ny vegansk skönhetsserie

Therése Lindgren, vit, ung kvinna med långt, rakt blont hår, ler in i kameran och gör ett hjärta med händerna framför sig.

Sveriges största Youtuber och vegan Therése Lindgren, har tillsammans med CCS utvecklat sju vårdande och mjukgörande skönhetsprodukter.

Therése Lindgren gör ett stort och viktigt jobb för djuren. Som en förebild för många bidrar hon till att öka kunskap och intresse för det vegetabiliska genom att berätta om sin veganska livsstil.

I oktober 2016 lanserade hon tillsammans med kosmetikföretaget CCS handkrämer och lipshines i en limiterad upplaga. Samarbetet var lyckat och därför kommer nu ytterligare produkter i ett samarbete dem emellan. Det fokuseras på kombinationen av Theréses två hjärtefrågor – djurens rätt och skönhet.

De produkter som kommer nu består enbart av vegetabiliska ingredienser, alla är 100 procent veganska och tillverkade i Sverige. Ingredienserna består bland annat av kokosnöt, sheanöt och aprikos.

Therése Lindgren, vit ung kvinna med långt blont hår, sedd från sidan, skrattar och håller två tubflaskor i vänster hand och en i höger. Vita med rosa detaljer av märket CCS Love your body

– Det känns superkul att fortsätta mitt samarbete med CCS. Vi delar värderingar i flera frågor och för mig är det så roligt, viktigt och givande att få utveckla mina egna drömprodukter – som självklart är veganska. Jag hoppas verkligen att ni ska gilla dem lika mycket som jag gör! säger Therése Lindgren.

Lanseringen består av tre mjukgörande lip shines, två handkrämer och två kroppsprodukter. Love your body är en rengörande duschtvål och en body lotion. Love your lips är vårdande och skimrande lip shines i tre av Theréses favoritdofter; aprikos, kokos och vanilj. Love your hands är handkrämer i dofterna aprikos och vanilj.

Samtliga produkter har redan släppts och finns att köpa på Apoteket AB, Kronans Apotek, Apotek Hjärtat, Apotea, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, Lyko och Nordic Feel från och med 1 maj 2017.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: