Nya Oumph!-produkter, Tandoori BBQ och Tarragon & Lemon

Oumph! lanserar lagom till sommaren två nya produkter, Oumph! Tandoori BBQ och Oumph! Tarragon & Lemon. De är som deras andra produkter helt växtbaserade och passar bra för grillen.

Oumph! har rönt fina framgångar med sia produkter, de har tidigare fått utmärkelser som Livsmedelspriset 2015 och Årets Dagligvara 2016. Nyligen vann de första pris för “Nicest New Product” i norska The Nice Awards, Norges första tävling med vegofokus.

Tävlingen arrangeras av Vegan Norway för att hylla veganvänliga företag och organisationer. Vinnaren Pulled Oumph! röstades fram av folket. Kanske inte helt otippat då lanseringen av Oumph! i Norge hösten 2016 var en stor succé

Oumph! hoppas att de nya produkterna ska bli två riktiga sommarfavoriter.

– En tydlig BBQ-trend just nu är att vi inspireras av smaker från hela världen och tandoori är en oslagbart god kryddblandning. Tarragon & Lemon har å andra sidan en sommarfräsch smak av dragon och citron, inte helt olik bearnaise, säger Fredrik Kämpenberg, kock på Food for Progress.

Oumph! Tandoori BBQ och Oumph! Tarragon & Lemon finns ute i butik nu och kostar från 44 kr.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: