Box med glutenfria godsaker

En kartong med texten gottbox på, som öppnas, hand syns till vänster

Godsaker utan gluten och raffinerat socker, finns det? Jodå, och nu slipper du att leta tack vare Gottbox.

Det är den månatliga prenumerationsboxen Vegobox som lanserar en avknoppning. Då och då presenterar de temaboxar, tidigare har bland annat en chokladbox kunnat beställas med enbart veganska chokladprodukter.

Nu är det dags för fokus på glutenfritt och godis utan raffinerat socker, även den är självklart vegansk. Boxen innehåller minst sju nya godsaker, produkter från såväl små och stora producenter, lokala och internationella, utlovas. Allt för att det ska bli en riktigt unik upplevelse.

Här kan du beställa och kolla in villkor för att prenumerera.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: