Body Butter Shaping en skön vinnare

Rosenserien som satsar på ekologiska och veganska produkter i sitt sortiment kom förra året med en ny kroppsprodukt. Serien har flera underbara oljor men någon riktigt bra kroppskräm fanns inte. Men Body Butter Shaping skulle bli svaret på denna lucka.

Enligt Rosenserien är det en kräm för hud i behov av extra fukt och näring och ska fungera fördelaktigt för partier som har särskilda behov, som vid till exempel graviditet eller andra för huden stora förändringar. En djupverkande kräm, som många av de krämer Rosenserien har för ansiktet. Produkten har en bas av aloe vera och näringsrika fetter från kokos, kakao, avokado och shea. Dessutom innehåller den parakrasse och rödklöver som innehåller antioxidanter och ska förbättra hudens elasticitet.

Efter att ha testat den här produkten en tid kan jag instämma med känslan av att den ska gå in och vara riktigt närande som ansiktskrämerna. Den känns mycket skön och är fin att smörja in sig med. Inte tjockt och kladdigt utan len och skön som går in lätt. Det jag saknar är dock den härliga doft som Rosenseriens oljor har, det är förstås helt andra produkter och att jämföra äpplen och päron men det är vad jag saknar här. Med det sagt så är det en väldigt mild och behaglig doft på en skön och bra produkt.

Vit cylinderformad plastförpackning med guldfärgat lock och en guldfärgad ros på.

Produkten har uppenbarligen tagits emot väl sedan den kom ut på marknaden för några månader sedan. Den har redan hunnit vinna pris, som ett av få svenska varumärken har den fått utmärkelsen Oscars Beauty 2018, i kategorin Ekologisk hudvård för produkten med kommentaren att det är seriens bästa produkt på länge.

Produkten består av 100 procent naturliga ingredienser och 79 procent är ekologiskt. Och ja, den är vegansk. Ett skönt och bra val.

Lämna ett svar

%d