VegMe lanserar veganska burritos på 7-Eleven

En burritorulle i rosa papper med texten VegMe på

I takt med det växande intresset för vegetarisk kost fortsätter nyheterna att komma. Nu kan du hugga in på veganska burritos när VegMe lanserar två helt nya vegetariska burritos tillsammans med 7-Eleven.

De nya smakerna är Mexican och Pulled och grillas på beställning. Mexican burrito är en smakrik rulle med VegMes tacofärs, bönmix, chunky salsa, ananas och VegMes veganska aioli. Pulled burrito innehåller VegMes pulled, smörgåsgurka, picklad rödlök, Julienne mix och VegMes aioli. Båda alternativen serveras i grillat tortilla-bröd.

– Vi är jätteglada över att kunna addera en helt ny växtbaserad proteinkälla till vårt snabbmatsutbud. Vi har sett en starkt växande efterfrågan på helt vegetariska alternativ, så samarbetet med VegMe känns helt rätt i tiden, säger Fredrik Edin, produktchef på Reitan.

Härligt med fler lättillgängliga vegoalternativ, smidigt att hugga in på i parken i sommar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: