Nu kommer Magnum vegan

Avlång förpackning i brunt och grönt med gult M på och texten Magnum

Nu lanseras vegansk Magnum! Efter stor efterfrågan har äntligen den klassiska pinnglassen fått utökning med veganska alternativ i Magnumfamiljen.

För bra för att vara sant?! Nej, vegotrenden ger oss fler och fler efterlängtade veganalterantiv. Och nu lanseras alltså veganska Magnumglassar. Många är vi som undrat och suktat efter denna glass, vad är det som är så speciellt. Men nu ska vi få svaret!

Glass på pinne med chokladöverdrag

Magnum lanserar veganglassarna i sina klassiska smaker, Magnum Classic och Magnum Mandel. Nya Magnum Vegan ska enligt info tillhöra de allra första riktigt lyxiga veganska pinnglassarna. Glassen består av len och krämig vegansk vaniljglass som delvis är baserad på ärtprotein. Något otippat kanske men detta beror på att ärtprotein i vaniljglassen inte adderar någon smak vilket gör att glassen ska vara lika krämig och god som den animaliska Magnum. De är doppade i belgisk vegansk choklad.

– Vi vill erbjuda alla en härlig glass- och chokladupplevelse. Med nya Magnum Vegan kan vi äntligen erbjuda ett lyxigt veganskt alternativ till dem som föredrar det. På så sätt kan ännu fler få njuta av Magnum, vilket självklart känns superkul! Säger Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum.

Magnum Vegan Classic lanseras i flerpack och Magnum Vegan Mandel kommer som både flerpack och som stycksak. Magnum Vegan Mandel stycksak lanseras i utvalda butiker under vecka 35 och den stora lanseringen med både flerpack och stycksak kommer ut på hela marknaden vecka 38.

Förpackning med texten VEGAN CLASSIC på och en pinnglass med chokladöverdrag framför

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: