Bidra till att visa kycklingarnas liv

En stor lokal med tusentals kycklingar över hela anläggningen

Djurens Rätt vill få fler att bli medvetna om det ovärdiga liv som enorma mängder djur får utstå inom livsmedelsindustrin. Nu ber de om allmänhetens hjälp att göra det.

Organisationens kampanj 99 miljoner visar verkligheten för kycklingarna. Det är de djur som är flest i livsmedelsindustrin och som har det sämst. Nu vill de visa kycklingarnas verklighet i tv. 99 miljoner kycklingar slaktas varje år i Sverige. Tre stycken kycklingar per sekund.

Under våren och hösten har bilder och filmer inifrån den svenska kycklingindustrin visats i tidningsannonser, på stan och i sociala medier. Nu vill de även, för att nå ut till ännu fler personer, visa detta med tv-reklam. Önskan är att genom detta få så många som möjligt att se kycklingarnas vardag och därmed inspireras att göra djurvänliga val.

Ge en gåva

Du kan hjälp Djurens Rätt att bekosta tv-reklamen genom att ge en gåva. Du kan swisha, betala via webb eller via Facebookinsamlingen.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: