Hälften grönt på MAX barnmeny

Två burgare med bröd och sallad, i för- och bakgrund nuggets

Det gröna får ta mer plats i menyerna till barn. I alla fall är det vad snabbmatskedjorna nu verkar satsa på. För mer än tio år sedan presenterades växtbaserade måltider för barn på MAX och nu har de lanserat ytterligare en. Nyheten är en växtbaserad burgare som blir en del av barnmenyn.

Nyligen kom McDonald’s med nyheten att de lanserar sitt första veganska alternativ till Happy Meal. För Max är den nya burgaren en komplettering. Den utgör tillsammans med Crispy Nuggets de gröna alternativen i Maxboxen vilket innebär att två av fyra alternativ på barnmenyn är gröna.

– Som ett svar på den allt större efterfrågan på gröna alternativ så har vi tagit fram ytterligare ett växtbaserat alternativ för kidsen. Man måste kunna erbjuda flera alternativ för familjer med olika önskemål, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Den nya barnburgaren är gjord på veganska råvaror och består av sesambröd, äggfri vegansk majonnäs, sallad och veggieburgare.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: