ICE Coffee Oat

Två gröna, cylinderformade förpackningar med texten ICE coffee i guld

Veganskt iskaffe! Vegotrenden tar plats bland kaffeprodukterna där veganutbudet utökas med en ny kaffedryck.

Kaffe är ett måste för många och det finns en uppsjö av variationer att inta drycken på. Inte sällan som en blanding av kaffe och mjölk. Nu har en nyhet kommit för er som gillar kallt kaffe och vill slippa komjölk.

Löfbergs har lanserat en ny iskaffe som är vegansk och ekologisk. Ice Oat är en smakrik och mjölkfri kaffedryck. I drycken “balanseras det milda och goda iskaffet med naturlig sötma från havre”. Ska på sedvanligt iskaffevis serveras skakad och kall.

Grön, cylinderformad förpackning med texten ICE coffee i guld

Tack vare havren blir drycken lite mer mättande. Den är gjord på ekologiska råvaror, är Fairtrade-certifierad och innehåller inget tillsatt socker. ICE Coffee Oat finns bland annat på Pressbyrån, 7-Eleven, ICA, City Gross och hosMatrebellerna.

Lämna ett svar

%d