Gröna lunds vegoutbud

En åkattraktion i farten

Gröna Lund har slagit upp portarna för årets säsong. Som vanligt finns en uppdaterad lista över områdets vegoutbud att ta del av på Vego Eco.

Sommarens stora nyhet är åkattraktionen Snake där du snurrar 40 meter upp i luften i 80 km/h. Dessutom utsätts du enligt info för 4,3 G-krafter. Låter mycket men är inte så farligt som det låter. Det kittlar i magen, det är väldigt skojigt. Är du minsta sugen på att testa måste du göra det den här säsongen, attraktionen är tillfällig och kommer bara finnas på Gröna Lund 2019.

För att stilla hungern när en är på området så finns det som vanligt ett stort utbud. Nyttigt är det absolut inte, men det är väl ändå inte därför folk beger sig till ett nöjesfält? Vår favorit har senaste åren blivit pizzan Funghi Special som är en riktigt mättande sak. Härligt att få äta en pizza med rejält med ost.

Här finns den uppdaterade listan över allt veganskt som finns på området.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: