Vegansk dessert hos Pinchos

Chokladruta med hallon

Tack vare ett samarbete mellan Pinchos och Delicato lanseras nu en ny dessert. Det är en chokladruta som kommer i två olika utföranden.

Desserten består av en kladdig chokladruta, bakad på mörk choklad. Den veganska rutan kommer att finnas i varianterna mörk choklad med havssalt och kakaonibs samt mörk choklad med hallon och lakrits.

Låter ljuvligt gott och som vanligt mycket välkommet med fler vegoalternativ. Enligt Delicato är det en del av deras sortimentsarbete där bakverk ska vara anpassade för alla oavsett om det är veganskt, glutenfritt eller laktosfritt.

Chokladruta med havssalt
Foto: Delicato

– Det här är ett efterlängtat samarbete. Desserter, kärlek och vego är tre ämnen som ligger oss varmt om hjärtat. 🙂 Vår strategi har alltid varit att ta fram vegoalternativ som alla kan tycka om, då kan vi få som störst effekt och det tycker jag vi lyckas bra med här. Nu hoppas vi att gästerna gillar vår nya dessert lika mycket som vi!, säger Caisa Lintunen, Brand Manager på Pinchos.

Ja, är det så gott som det låter borde det vara något som går hem ordentligt hos besökarna. Ser fram emot att testa denna!

Lämna ett svar

%d