3 Vänner lanserar veganska pinnglassar

En hand håller fram en chokladöverdragen pinnglass mot orange bakgrund

Det är knappt en kan tro det, men det är sant! Nu kommer det fler veganska pinnglassar i handeln. Denna gång från 3 Vänner.

Det är minst sagt efterlängtat, den goda glassen från 3 Vänner kommer nu i ny form och två veganska pinnglassar lanseras, proppfyllda med godsaker enligt dem själva.

Totalt är det fem stycken pinnglassar som lanseras varav två stycken är veganska. De tillverkas från grunden med högkvalitativa råvaror och helt naturliga ingredienser. De veganska smakerna är en chokladglass med nötter och kolasås samt en mintchoklad. Fokus choklad alltså!

Chokladöverdragen pinnglass mot vit bakgrund

Choklad och kokosgrädde

Båda glasspinnarna har bas av kokosgrädde. Glassen “Choklad, Nötter & Kolasås” består av krämig chokladglass med egenkokad kolasås, bitar av jordnötssmör, doppad i choklad med rostade och saltade jordnötter. Den andra glassen, “Mintchoklad”, är en krämig mint- och chokladglass doppad i mörk mintchoklad.

Chokladöverdragen pinnglass med förpackningen i bakgrunden

3 Vänner har sitt eget bageri där ingredienser som kolasås och chokladtryffe tillverkas. De tillsätter ingen luft i glassen och använder endast naturliga råvaror. Det rekommenderade priset på pinnglassarna är 29 kronor och säljs hos hos välsorterade COOP, ICA och Hemköp med flera.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: