Populärt lösgodis blir veganskt

BUBS dödskallegodisar på rad, två stora och tre små till höger om dem

Sedan några år tillbaka är allt skumgodis från BUBS Godis fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser. Det har tyvärr inte gällt gelégodiset men nu sker en välkommen och efterlängtad förändring. 

BUBS Godis har kunnat se en stor efterfrågan på av veganska produkter och gör därför flera favoriter i lösgodisdisken veganska. Godisbitarna det handlar om är Stor Surskalle, Cool Cola Skalle och Surskallar Mix.

Skallar för alla

BUBS Godis har fått mycket positiv feedback för sina veganska skumgodisar och ser därför en stor potential i att kunna erbjuda fler veganska alternativ. Detta önskar jag att fler företag inser. Att ha produkter utan animalier gör ju att fler kan äta dem utan att för det utesluta de som åt dem innan. 

Fokus för BUBS har varit att hitta alternativ till gelatin och animaliska tillsatser för sina gelégodisar utan att de ska förlora smak och konsistens. Det anser de sig nu ha gjort med dessa produkter som även de nu är veganska.

– Vi är glada att vi hittat ett sätt att utveckla våra befintliga produkter för att kunna erbjuda fler veganska alternativ på marknaden. På BUBS Godis arbetar vi ständigt med produktutveckling för att kunna tillgodose våra kunders och konsumenters behov. Vi vill helt enkelt att så många som möjligt ska kunna njuta av våra produkter, säger Malin Lindström, Marknadsansvarig på BUBS Godis. 

Med den här förändringen kommer merparten av BUBS Godis sortiment att vara fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser. Härligt, när hänger alla andra på och inser det fina med detta?

Lämna ett svar

%d