Het dressing till grillsäsongen

Vegoburgare med sallad, dressing och bröd, eldslågor i bakgrunden

Lagom till grillsäsongen drar igång lanseras en ny vegansk dressing. Det är ett hett tillskott med smak av Sriracha.

Det är Kavli som lanserar en ny dressing och gör det veganska utbudet mer lättillgängligt. Nyheten som kommit bjuder på hetta, den heta smaken kommer från just vad namnet anger – Sriracha.

Sriracha har ursprung i Thailand och är en stark chilisås gjord på solmogen färsk chili som har blivit väldigt populär senaste tiden. Asiatiska smaker sias vara en av de främsta mattrenderna för året så intresset kommer nog inte att minska när grillarna börjar gå varma.

Äntligen veganskt tillskott i produktserien

Dressingen har en krämig konsistens, precis som det övriga sortiment inom produktserien Amerikansk dressing har. Något som vi veganer inte vet så mycket om då detta är den första veganska dressingen från serien.

Tub med Kavli Amerikans dressing

– För att alla oavsett kostvanor ska kunna njuta av Kavli Amerikansk dressing Sriracha är den dessutom vegansk, säger Frida Källgren, Brand Manager för Kavli Amerikansk dressing. Prova dressingen till grillat, burgare, halloumi eller varför inte som topping på sushi?

Kavli Amerikansk dressing har funnits i Sverige i 40 år så ett veganskt tillskott var minst sagt på tiden. Hoppas att Kavlis ambition att alla oavsett kostvanor ska kunna konsumera deras produkter gör att ägg fasas ut mer framöver. Det ska bli väldigt spännande att testa denna efter att ha sett den amerikanska tuben i hyllan år efter år men aldrig smakat någon.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: